Koningsdag

 

Hoera, voor onze koning!

Maandag 27 april kleurt Nederland weer oranje. Dan viert onze koning Willem-Alexander zijn 53e verjaardag en hijsen we massaal de vlag om hem te feliciteren. We zitten aan de buis gekluisterd voor de jurk van Maxima, eten oranje tompoucen en drinken Oranjebitter. We verkopen onze overbodige spullen op de vrijmarkt en spelen oud-Hollandse spelletjes. 

En Koningsdag is de dag om in actie te komen voor Alzheimer Nederland! Organiseer iets ludieks en vraag een donatie. Verkoop je oude spulletjes of eigengemaakte kaarten, armbanden of kaarsen. Knutsel een grabbelton of touwtje-trek attractie. Speel viool, gitaar of blokfluit. Trommel je vriendinnen op voor een dansworkshop, schmink de Hollandse vlag op het gezicht van je buren of koppel Alzheimer Nederland als goed doel aan de Koningsspelen bij jou op school. 

Start hieronder een actie en maak jouw persoonlijk actiepagina aan. Deel deze via social media, e-mail of Whatsapp en vraag jouw vrienden en familie om een donatie. Het bedrag dat je op Koningsdag inzamelt, maak je via je actiepagina over naar Alzheimer Nederland. TIP: bestel onze opvallende groene actiebox, zo kan niemand meer om jouw initiatief heen. Veel plezier! 

Vragen? Bel of mail mij! 

Mira Stienen - Team Acties & Events

inactievoor@alzheimer-nederland.nl

06 57 45 24 88