Een leven zonder dementie!

In deze tijd is het belangrijk dat we elkaar steunen, er voor elkaar zijn en elkaar begrijpen. Vandaag ben ik 25 jaar geworden in een tijd die vrij onzeker maar ook mooi is. Er is verbroedering, compassie en begrip. Basis elementen voor een goede samenleving.

Waar veel mensen nu doneren aan het Rode Kruis (wat heel goed is) mogen we juist in deze tijd goed doelen zoals Alzheimer Nederland ook niet vergeten! Daarom wil ik jullie vragen te doneren, niet zozeer voor mijn verjaardag maar voor de mannen en vrouwen in Nederland die vaak al te jong last hebben van een vorm van dementie.

Zo ook mijn opa die 10 jaar geleden is gestorven op 69 jarige leeftijd aan hartfalen en gediagnosticeerd was met Alzheimer en oudoom ‘ome Flip’ die helaas 4 jaar geleden van ons heen is gegaan.

Jouw steun is hard nodig, niet alleen naar de directe hulp in dit tijdperk maar ook bij de goede doelen zoals Alzheimer Nederland.

Dus steun mijn actie met wat jij kan missen! Alle beetjes helpen en zo werken we samen aan een toekomst zonder dementie. Dankjewel!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 250 (104%)
Bekijk alle donateurs
10
20:42 uur
13-04-2020
15
15:18 uur
05-04-2020
5
13:32 uur
05-04-2020
10
12:47 uur
05-04-2020
Goed initiatief Twan!