Live On Memory Lane 2016 | The Kyteman Orchestra And Friends

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Initiatiefnemer van deze benefietconcerten is voormalig concertpromotor Robert van Ommen (61), die een aantal jaar geleden de diagnose alzheimer kreeg. Hij organiseert het concert samen met zijn dochter Lauri en zijn vrouw Delphine.

Benefietoptreden Alzheimer Nederland
De opbrengst van dit optreden gaat volledig naar Alzheimer Nederland. Initiatiefnemer van het benefiet is concertorganisator Robert van Ommen, jaren nauw betrokken bij de successen van Kyteman en nu zelf getroffen door Alzheimer op een veel te jonge leeftijd. Maar Robert is niet bij de pakken neer gaan zitten. Vanuit zijn achtergrond als concertorganisator wil hij iets voor anderen betekenen en bijdragen aan een oplossing voor deze impactvolle hersenziekte. Toen Colin Benders hoorde dat Robert door de ziekte Alzheimer getroffen was, raakte dit hem diep. Op Robert’s vraag aan Colin mee te werken aan een benefietconcert, hoefde hij dan ook niet lang na te denken.

Dementie raakt één op de vijf mensen. Dit kan veranderen, daarvoor is onderzoek nodig en dat kost geld. Een uniek benefietoptreden van The Kyteman Orchestra & Friends: Kyteman, PAX, Niels Broos, Binkbeats, Maarten Vos en KO Brass. The Kyteman Orchestra staat bekend als een sterk collectief van stuk voor stuk geweldige muzikanten, dat het publiek onder leiding van Colin Benders (a.k.a. Kyteman) weet mee te nemen naar alle uithoeken van het muzikale spectrum. Maar ook los van het orkest stappen afzonderlijke leden met uitdagende en avontuurlijke acts het podium op. Bij dit unieke concert worden deze acts voor het eerst samengebracht op een podium, met The Kyteman Orchestra zelf ditmaal in een ondersteunende rol. Het belooft een concert te worden waar muzikanten zowel het publiek als elkaar zullen verrassen met uitdagende muziek vol contrasten die nog wel eens grenzelozer zou kunnen uitpakken dan we normaal al van Kyteman gewend zijn.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 5.000 (134%)
Bekijk alle donateurs
6.726
19:00 uur
01-02-2016
Robert en Delphine, veel succes met de actie!! X