Stijn VS Jowellino

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Beste lezer,

Mijn naam is Jowellino en mijn moeder heeft helaas met jonge dementie te maken. De specialisten vermoeden Alzheimer (onderzoeken zijn nog in volle gang) dus vandaar dat ik voor Alzheimer Nederland actie wil voeren. Mijn moeder is mij heel dierbaar en voor haar doe ik alles. Ook mijn lieve vriendin Stijn haar Opa heeft Alzheimer. Wij maken het van dichtbij mee en willen ons graag inzetten door middel van dans workshops aan te bieden en zo onze liefde en passie voor dans over te brengen en ook alle deelnemers bewust te maken van de ziekte van Alzheimer. Kom en dans mee voor/ tegen Alzheimer.


De workshop staan gepland op: 
* 18 november in Sassenheim 
* 26 november in Utrecht 
* 2 december in Krommenie 
* 9 december in Nieuwegein 

Wij zullen de workshops als DUO geven en tevens ook ruimte maken voor een meet & greet. Kom dansen en support onze actie! Kom en dans mee! 

Groetjes, Stijn & Jowellino

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 1.500 (95%)
Bekijk alle donateurs
1.436
14:18 uur
25-04-2018
De opbrengst van onze actie!!