Aandacht voor dementie

Ieder jaar doen wij als gezin in de decembermaand iets voor een goed doel. Het is belangrijk dat we geluk delen en aandacht hebben voor mensen en dieren die het (soms een beetje) moeilijker hebben. Onlangs zijn wij onze opa verloren.. hij laat oma achter; zijn ware liefde waar hij ruim 62 jaar van zijn leven mee doorgebracht heeft. Oma heeft dementie... meer en meer merk je dat haar hersenen haar in de steek laten. Dit maakt het verlies dragen ook misschien nog wel extra lastig. Voor onze opa en onze oma willen we dit jaar de ziekte die onze oma en vele anderen treft, helpen te voorkomen of helpen te genezen. Ieder beetje helpt. Misschien kunnen wij met een beetje aandacht en donaties ook een beetje helpen. ❤

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 500 (21%)
Bekijk alle donateurs
15
07:36 uur
27-11-2018
Supergoed actie Max & Suus! Top
15
19:04 uur
25-11-2018
Wat een mooie actie en super dat jullie je als gezin in elk jaar weer inzetten voor een goed doel. Succes!
25
16:19 uur
25-11-2018
Ik steun Alzheimer Nederland al maandelijks, omdat ik van nabij meemaak wat voor een rot ziekte Alzheimer is. Ihkv het initiatief van Max en Suus doe ik een extra donatie.
50
14:13 uur
25-11-2018