Live On Memory Lane 2017 | Douwe Bob, Causes en Tangarine

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Initiatiefnemer van deze benefietconcerten is voormalig concertpromotor Robert van Ommen (61), die een aantal jaar geleden de diagnose alzheimer kreeg. Hij organiseert het concert samen met zijn dochter Lauri en zijn vrouw Delphine.

Dit jaar slaan drie van Nederlands beste muzikale acts de handen ineen voor een bijzonder avondvullend programma voor Alzheimer Nederland! Folkduo Tangarine (voormalig huisband van DWDD) maakt subtiele folkrock met Simon & Garfunkel-achtige samenzang. Causes is zo ongeveer het tegenovergestelde: breekbare indiepop met elektronische invloeden. De band brak in 2015 meteen door met hun eerste single Teach Me How To Dance With You. Songfestival-ster Douwe Bob tenslotte maakt dit supertrio compleet met zijn perfect uitgevoerde westcoastpop en countryrock!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 25.000 (60%)
Bekijk alle donateurs
15.000
14:29 uur
18-01-2017
Mooi initiatief Robert! liefs, all@mojo