JaZZ met PiT Festival 2018

Alzheimer is een nare ziekte die steeds meer mensen treft.
Er is geld nodig om onderzoek te doen naar nieuwe medicijnen. Daar kun jij bij helpen!
Wij vragen jou om Stichting Alzheimer te steunen.


Hoe? Koop flesjes water!

Tijdens het JaZZ met PiT Festival worden flesjes water verkocht  voor Stichting Alzheimer. Het water kunt u uiteraard zelf opdrinken. U kunt er ook voor kiezen het flesje water te doneren zodat wij het kunnen geven aan de lopers van de Kennedymars. De gedoneerde flesjes worden op de nacht van 7/8 juli uitgedeeld aan de lopers.

Waarom water?

Water is gezond voor iedereen. Voor jong en oud, als brandstof voor je spieren en een mooie huid. Je wordt er alert van en het geeft een boost aan je brein. Water is verkwikkend en verfrissend. Kortom, water is goed voor je!  Tijdens het JaZZ met PiT Festival staat het symbool voor een mooie toekomst zonder Alzheimer.

voor meer info ga naar JaZZ met PiT

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 250 (145%)
Bekijk alle donateurs
15
14:22 uur
14-07-2018
350
15:01 uur
11-07-2018
JaZZ met PiT Festival 2018 was een succes, tot volgend jaar.