Benefiet Classic Rock Katwijk

Op zaterdag 9 mei 2020 zou de 3e editie van Benefiet Classic Rock Katwijk plaats vinden 🤘🏻🤘🏻

De 3 bands die samen met vele gastmuzikanten 🥁🎸🎤🎹 zouden gaan optreden voor het goede doel zijn:

Support Act      Rockcoverband eLBee      We Suck

Vanwege de maatregelen rondom het Corona-virus kon dit evenement niet doorgaan. Iedereen die een kaartje had gekocht, kon dit weer inleveren en kreeg dan zijn geld terug. Velen hebben dit niet gedaan, waardoor toch een prachtig bedrag overhandigd kon worden aan het goede doel!

Dankzij de kaartverkoop en het vertrouwen in onze organisatie kunnen we een prachtig bedrag van €2625 doneren aan dit zo belangrijke goede doel.

Dank namens ons en Alzheimer Nederland.
Op naar een muzikaler 2021 en laten we hopen op veel goeds.

Tot snel Vrienden..

Giel & Jaco

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 2.500 (105%)
Bekijk alle donateurs
2.625
16:59 uur
19-07-2020
Ondanks dat de 3e editie van Benefiet Classic Rock Katwijk niet door kon gaan vanwege COVID-19 hebben we toch een heel mooi bedrag opgehaald voor ALZHEIMER NEDERLAND. Dankzij de kaartverkoop en jullie vertrouwen in onze organisatie kunnen we een prachtig bedrag van €2625 doneren aan dit zo belangrijke goede doel. Dank namens ons en Alzheimer Nederland. Op naar een muzikaler 2021 en laten we hopen op veel goeds. Tot snel Vrienden.. Giel & Jaco