ikweetdatjijhetweet - landelijke tour

Jurgen Jonkers, landelijk als bekend Frans Bauer imitator, heeft voor en over zijn moeder, die een aantal jaren geleden Alzheimer bleek te hebben, het prachtige liedje 'Ik weet dat jij het weet' geschreven. Het lied is een mix van optimisme en acceptatie rondom alzheimer. Het lied is op YouTube en verderop op deze pagina te horen en zien.

N.a.v. dit lied is een geheel optreden speciaal voor de doelgroep ontstaan. Omdat bewoners, familie, verzorgers en andere genodigden enorm van deze optredens genieten, is besloten een landelijke tour met de 'Ik weet dat jij het weet' optredens te maken.

De stichting Alzheimer Nederland wordt met elk optreden financieel gesteund.

Kijk voor meer informatie over hoe deze actie te steunen, op https://www.ikweetdatjijhetweet.nl

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 1.500 (83%)
Bekijk alle donateurs
50
15:30 uur
29-10-2018
Bijdrage van het optreden op 5 oktober 2018 bij Vita in Rijen (Maasduinen Zorg) Reactie van Vita op Facebook: Jurgen Jonkers heeft vandaag een geweldig optreden verzorgd bij Vita, op de dag van de ouderen. Hij wist mensen enthousiast te maken en te ontroeren door persoonlijk contact. Er werd meezongen, gedanst en er werd ook met een traan in de ogen geluisterd naar mooie liedjes die zorgde voor dierbare herinneringen.
50
15:24 uur
29-10-2018
Bijdrage van het optreden bij Joannes Zwijsen (De Wever) te Tilburg op 8-10-2018. Reactie van Joannes Zwijsen op Facebook: Vanmiddag een bijzondere mooie muzikale middag beleefd met Jurgen Jonkers. Er was een lach, traan en veel plezier. Jurgen heeft deze middag echt iets moois teweeg gebracht. Deze middag stond in het teken van Stichting Alzheimer Nederland.
50
13:52 uur
03-09-2018
Bijdrage van het optreden in Ridderkerk tijdens de boottocht vanuit Rotterdam, met dank aan Ideeteam Slikkerveer, Winkeliersvereniging Dillenburgplein en Remco Heeren. Reactie gastenboek: www.ikweetdatjijhetweet.nl: Wat een geweldig dag hebben wij gehad! Met een groep van 100 senioren (allen 70+) lekker wezen varen over de Biesbosch. Jurgen heeft deze dag fantastisch begeleid als presentator. Daarnaast natuurlijk door liedjes te zingen die iedereen aanspreken en de 'oudjes' heerlijk te entertainen. Iedereen heeft onwijs genoten. Wat hij doet komt uit zijn hart en dat merk je aan alles.
50
13:44 uur
02-08-2018
Bijdrage van het optreden bij Van Neynsel Antoniegaarde op 7 juli 2018. Reactie van Inge Hulsebosch/welzijnscoordinator Van Neynsel Antoniegaarde in het gastenboek van www.ikweetdatjijhetweet.nl: --- Wat een feestje was 't in de Brasserie van Van Neynsel Antoniegaarde op zaterdagmiddag 7 juli 2018! Onze gasten en een aantal vaste fans van buitenaf hebben genoten van Jurgen z'n enthousiasme en zongen uit volle borst mee met alle bekende nummers en er werd zelfs nog gedanst! Ontzettend bedankt Jurgen namens alle aanwezigen en heel veel succes met je mooie werk voor de Alzheimer Stichting! Hopelijk tot ziens in Antoniegaarde! ---