ikweetdatjijhetweet - landelijke tour

Jurgen Jonkers, landelijk als bekend Frans Bauer imitator, heeft voor en over zijn moeder, die een aantal jaren geleden Alzheimer bleek te hebben, het prachtige liedje 'Ik weet dat jij het weet' geschreven. Het lied is een mix van optimisme en acceptatie rondom alzheimer. Het lied is op YouTube en verderop op deze pagina te horen en zien.

N.a.v. dit lied is een geheel optreden speciaal voor de doelgroep ontstaan. Omdat bewoners, familie, verzorgers en andere genodigden enorm van deze optredens genieten, is besloten een landelijke tour met de 'Ik weet dat jij het weet' optredens te maken.

De stichting Alzheimer Nederland wordt met elk optreden financieel gesteund.

Kijk voor meer informatie over hoe deze actie te steunen, op https://www.ikweetdatjijhetweet.nl

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 1.500 (92%)
Bekijk alle donateurs
75
16:11 uur
30-01-2019
Bijdrage van het optreden in de Herdgang (De Wever) te Tilburg op 22 januari 2019. Met hartelijke dank aan de Vrienden van de Herdgang.
50
13:03 uur
19-01-2019
Bijdrage van het optreden op 11 januari 2019 Met je Hart - Noordwijkerhout. Hartelijk dank! https://www.metjehart.nl/gemeenten/noordwijkerhout/
50
15:30 uur
29-10-2018
Bijdrage van het optreden op 5 oktober 2018 bij Vita in Rijen (Maasduinen Zorg) Reactie van Vita op Facebook: Jurgen Jonkers heeft vandaag een geweldig optreden verzorgd bij Vita, op de dag van de ouderen. Hij wist mensen enthousiast te maken en te ontroeren door persoonlijk contact. Er werd meezongen, gedanst en er werd ook met een traan in de ogen geluisterd naar mooie liedjes die zorgde voor dierbare herinneringen.
50
15:24 uur
29-10-2018
Bijdrage van het optreden bij Joannes Zwijsen (De Wever) te Tilburg op 8-10-2018. Reactie van Joannes Zwijsen op Facebook: Vanmiddag een bijzondere mooie muzikale middag beleefd met Jurgen Jonkers. Er was een lach, traan en veel plezier. Jurgen heeft deze middag echt iets moois teweeg gebracht. Deze middag stond in het teken van Stichting Alzheimer Nederland.