Carlalala Silent Disco Event

Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Irene Rikken is het gezicht achter Carlalala Silent Disco Events. Irene: “Mijn moeder, Carla, is mijn inspiratie geweest om te starten met de Carlalala Silent Disco Events. In 2011 is bij mijn moeder de diagnose Alzheimer gesteld. Sinds 2015 woont zij daarom in een zorginstelling. Ik bezoek haar regelmatig en vaak zet ik dan wat muziek op. Ik zie dat ze daar enorm van geniet. Het eerste Silent Disco Event organiseerde ik voor mijn moeder. Ik hoopte een blik van herkenning in haar ogen te zien en dat was ook precies wat er gebeurde.”

Kijk voor meer informatie op:

Website: www.carlalala.nl

Facebook: www.facebook.com/carlalala.sde 

 

Trouwens de dame op de foto met de knuffelbeer is mijn motivatie om dit te doen. Dit is mijn moeder, en zij heeft de ziekte van Alzheimer. Haar naam is Carla en zij kan enorm genieten van muziek, en daar geniet ik dan weer van.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 2.000 (100%)
Bekijk alle donateurs
25
09:05 uur
21-07-2020
Een donatie voor een hele mooie Silent Disco middag vanuit het binnenplein van De Wachtpost! Onze bewoners hebben enorm genoten!
25
13:06 uur
16-04-2020
Voor de mooie Silent Disco activiteit waarvan onze bewoners enorm hebben genoten. Een heel bijzonder, aangepast en belevingsgericht moment!
250
20:13 uur
25-01-2020
15
17:01 uur
21-01-2020
Vergeten om een donatie te geven bij het afscheid van een vriend. Vandaar dat ik het via deze wijze alsnog doe.