Doeke in actie voor Alzheimer Nederland

'DAN SLA IK MIJN ARMEN OM HAAR HEEN'

Als Contactclown Doeke speel ik voor mensen met een vorm van dementie of kinderen en volwassenen met een verstandelijk en/of meervoudige beperking. Ik speel in op de situatie, de stemming en het gevoel van de ander.                                              

Zo kunnen er bijzondere en leuke, maar ook ontroerende en emotionele momenten ontstaan. Als ik een woning binnenstap, word ik altijd weer verrast door de reacties. Nooit zijn deze gelijk, nooit is het spel twee keer hetzelfde. Al mijn voelsprieten staan op scherp, al mijn zintuigen staan aan.                                                                                                                                 

Ik probeer te zien en te voelen wat er omgaat in de mensen waar ik voor kom. Over de bijzondere dingen die tijdens het spelen gebeuren, schrijf ik verhalen. In november 2020 is mijn boek 'Dan sla ik mijn armen om haar heen' verschenen. In dit boek zijn 75 verhalen opgenomen en mooi vormgegeven met kleurenfoto's gemaakt door Ika Gommers.

ACTIE:                                                                                                                                                                   

Een deel van de verkoopopbrengst (1 euro per boek) van de boeken die rechtstreeks bij mij gekocht worden in de maanden september t/m december 2021, gaat naar Alzheimer Nederland.

BESTELLEN:

Stuur een mailtje met  naam en adres naar: contactclowndoeke@gmail.com  

De levertijd bedraagt twee tot vijf werkdagen.

                                   

Vaste prijs: € 19,99 inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Titel: Dan sla ik mijn armen om haar heen - Verhalen van een clown in de zorg

Auteur: Annet Bouwmans

Categorie: Gezondheid

Aantal pagina's: 124

Geïllustreerd: Ja

Fotograaf: Ika Gommers

Uitvoering: paperback 20 x 20 cm.

ISBN: 978-94-640-3790-6 / 9789464037906

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 250 (17%)
Bekijk alle donateurs
23
09:19 uur
18-10-2021
Opbrengst 'Doeke in actie voor Alzheimer Nederland' De actie loopt nog tot eind december, dus hopelijk kan er nog meer gedoneerd worden.
10
21:19 uur
24-09-2021
10
18:36 uur
24-09-2021